10 Ağustos 2013 Cumartesi

Android telefonlarin kötü yönleri





Android telefonlarin kötü yönleri

GÜNCELLEME 18haziran2014: Bu konu 2013 yılında açılmış bir konudur. Androidin xperia z, galaxy s4, s5, s3, note gibi telefonlarında htc one ve  lg g serisi telefonlarda, motorola huawei gm discovery, gibi marka telefonlarında aşağıdaki saydığımız kötü yönlerin bazıları giderilmiştir. (video da ekranı kilitleyememe,bataryası çabuk bitme,donma gibi).Kısacası jelly bean ve kitkat güncellemeleriyle 1 gb üstü ram e sahip olan android telefonlarda aşağıda bahsedilen kötü yönler kalmamıştır. bugün piyasada en alınabilir f/p android telefon moto g ve general mobile serileri ile huawei lerdir.

ANDROİDLİ TELEFONLARIN EKSİ YÖNLERİ

1: Gece yatmadan önce alarmı kurup telefonu kapatamazsın çünkü kapanınca kendiliğinden açılmaz. (symbiandan androide geçersen bu özelliği çok ararsın)
2: 2000 Lira verirsin kitap gibi kocaman telefonu alırsın ama görüntülü görüşme yapamazsın.
android+telefonların+kötü+yönleri3: yanında batarya yada şarj aleti taşıman gerekir çünkü doğru düzgün yarım gün kullanamazsın.
4: Telefonu tam kapasite kullanabilmek için yazılımcı gibi bilgi sahibi olman gerekir.
5: Ya berbat bir radyo sahibi olursun yada hiç olmazsın. (radyosu berbat)
6: Video izlerken ekranı kilitleyemezsin yani videoyu açıp telefonu çocuğunun eline veremezsin bunun için bilgi sahibi olup marketten
uygulama indirmen gerekir.
7: Çoğu android telefonlarda flash içerikleri göremezsin.
8: Bilgilerin güvende değildir. Telefonun açık kaynak kodlu bir yazılıma sahip olduğu için ve Google ile bir sözleşme imzaladığın için telefonundaki resimlerin bilgilerin notların belgelerin şifreleri güvende değildir.
9:Reklamlardan kurtulamazsın. google playdan uygulama veya oyun indirmenin 2 yolu vardır; ya satın alacaksın yada reklamlı uygulama alacaksın.
10:5 ayda telefonun eskir. çünkü Androidin yeni bir sürümü çıkmış olur ve en az 10 tane yeni android telefon çıkmış olur bu sayede telefonun eskimez ama demode olur.
11:phonepad yani 3x4 tuş takımından ve t9 dan androide geçtiysen onu çok özleyebilir android klavyesi ile yazmaya aylarca alışamayabilirsin. ama üzülme markette farklı farklı klavye uygulamaları mevcut indirip deneyebilirsin.
12:radyodan kayıtlı bir telefondan androide geçtiysen bu özelliği de arayabilirsin.
13:klavyeli bir telefondan Androide ve dokunmatik klavyeye geçtiysen klavyeye alışman uzun sürebilir.
14: telefonunun markası modeli ne olursa olsun 3 saat gibi yoğun bi kullanımdan sonra şişme donma takılma yapabilir.
15: eğer kapatmayı bilmezsen mobil veriler yolda izde bazı programların kendini güncellemesi, mail gelmesi, bağlı sosyal ağlardan bildirim gelmesi gibi durumlarda kendiliğinden internete bağlanabilir ve internet paketin yoksa kabarık bir fatura gelebilir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Konu & Telefon Hakkında Eklemek istediğiniz birşeyler varsa buyurun yazın;


Androidli |Cep | Gizlilik | Telefonları sitemapları | Google Ping ? | "Android telefonlarin kötü yönleri" sayfası