20 Haziran 2014 Cuma

ön kamerası olan android telefonlar





Ön Kamerası Olan Android Telefonlar - 2014 trend - en ucuz

ön+kamerası+olan+android+telefonlarÖN KAMERALI ANDROİD TELEFONLAR:Aşağıda 20 haziran 2014 te derlenmiş Ön kameraya sahip, dolayısıyla telefonu çevirmeden selfie çekebileceğiniz. 3g görüntülü görüşme yapılabilen selfie kameralı ve Androidli en ucuzdan en pahalıya dizilmiş telefonlar bulunmaktadır. içlerinde en ucuz ön kameralı android cep telefonu (405tl gigabayt smart) olduğu gibi, 2000tlye ön kamerası olan samsung telefonlar vardır. onun da altında 2012-2013 yılının ön kamerası olan android telefonlarını gösteren konumuza bağlantı vardır.
orada da iş görür kalitede telefonlar mevcuttur.300 liralık telefonlardan alacağınıza biraz daha biriktirin.ön kameralı bir android telefon alın. telefonu çevirmeden ekranı görerek ön kameradan selfie çekip paylaşın :)


ÖN KAMERASI OLAN ANDROİD TELLEFONLAR - ÖN KAMERALI ANDROİD TELEFONLARI - 2014
ön+kameralı+android+telefonar

2012-2013 Yılına ait populer ve ekonomik (ucuzdan-pahalıya) ön kamerası olan yani selfie çekilebilen Android telefonlar ve fiyatları için tıklayın;
Ön kamerası olan Androidli telefonlar 2012-2013




3 yorum:

  1. Telefonun sadece ön kamerası olması şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapmaya yetmiyor maalesef. 3g yazsa bile o sadece bağlantı hızını temsil ediyor 3g görüntülü görüşme yapabilen android telefonların güncel listesi için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. S3 mini de bile var. Lg g2 de yok arkadaş. 2009 da aldığım nokia 6120 de bile var.

    YanıtlaSil
  3. Asus zenfone 4 te ön kamera var ama şebekeden görüntülü görüşme yok. s4 mini de var.

    YanıtlaSil

Bu Konu & Telefon Hakkında Eklemek istediğiniz birşeyler varsa buyurun yazın;


Androidli |Cep | Gizlilik | Telefonları sitemapları | Google Ping ? | "ön kamerası olan android telefonlar" sayfası