20 Aralık 2016 Salı

Nokia 3310 a android yüklemek





Nokia 3310 a Android Yüklemek


Bildiğiniz gibi android işletim sistemi belli bir düzeyde ram, belli miktarda disk alanı, ve hızlı çalışan bir işlemci isteyen
işletim sistemi. çok sevdiğimiz o meşhur Nokialar, Nokia 3110 lar 3310lar 6630lar maalesef çok düşük ram işlemci ve hafızaya sahip telefonlar. mesela 2013 lü yılların fırtına telefonlarından nokia 6120c de 64mb ram var. bugün telefona whatsapp yüklediğinizde zaten ram i de full olarak kullanmış oluyorsunuz telefonunuz hafıza dolu bazı öğeleri silin diye uyarı veriyor.

Bir telefona Android yüklemek için gerekli minimum sistem
android çalıştıran en az 512mhz bir işlemci en az 512mb ram asgari 1gb telefon hafızası gerekli. dokunmatik olmayan ekranlara android yüklenir mi yani şu an dokunmatik olmayan android işletim sistemi çıkarılmış mı onu bilmiyorum. telefonunuz çok eskiyse ve sizde oyun yüklenenen renkli dokunmatik ekranlı bir telefon istiyorsanız maddi durumunuzda yerinde değilse Androidi öğrenmek androide alışmak için uygun fiyatlı bir android tablet işinizi görür.
150tl ye bile bir android tablet alıp hem androidi öğrenirsinizi hemde Google playdeki populer ücretsiz oyunları indirip oynayabilirsiniz.evinizde kablosuz internetiniz varsa wi-fi bağlantısı yaparak internette gezebilir Facebook Twitter gibi sosyal ağlarınızı kontrol edip güncelleyebilirsiniz.

Nokia 3310 a android yüklemek




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Konu & Telefon Hakkında Eklemek istediğiniz birşeyler varsa buyurun yazın;


Androidli |Cep | Gizlilik | Telefonları sitemapları | Google Ping ? | "Nokia 3310 a android yüklemek" sayfası